A hospitable residence

An intervention on a 1940s reinforced concrete building, that had never been refurbished since then. The idea behind the project of converting this space was to connect the living area with the green hill behind the building: a large glass wall acts as a backdrop for the entryway that separates the kitchen from the living room. A new home in the city centre for a new family: two bedrooms, two bathrooms, a large living area, a kitchen; maximum space efficiency and minimum dispersion. A fresh and welcoming atmosphere.



An hospitable residence

Residences
Concept design, development, technical design, tender documentation, construction to hand-over, garden planning, plant design

Info Arch. Cristina Bardelli
Photo © Andrea Rizzolio




Via Po 1 Torino – IT
Via R. Montecuccoli 11 Roma – IT
Fulham Broadway London - UK
Tel. (+39) 011 8127237
info@wauarchitetti.com