A residence for two musicians 

The project of this attic is born in the heart of the Isola neighborhood in Milan, not far from the Vertical Forest. An apartment obtained from an extension of an eclectic building is the new residence for a young couple of musicians. The distribution project creates new open and bright spaces, allowing a conscious and decisive use of color. New wall paneling, custom-made furniture and vintage design complements combine to create an aesthetic trend in balance between color metaphysics and objet-trouvé.

 



A residence for two musicians

Residences
Concept design, development, technical design, tender documentation, construction to hand-over, plant desig

Info Arch. Cristina Bardelli
Photo © Giulia Nomis





Via Po 1 Torino – IT
Via R. Montecuccoli 11 Roma – IT
Fulham Broadway London - UK
Tel. (+39) 011 8127237
info@wauarchitetti.com