A residence on the hills
For a new family


An intervention on a building from the 1950s, based on the project of connecting through a fully self-supporting metal stairway a ground-floor apartment with a green yard on the hills around Turin and the upper-floor apartment. A new house on the hill: one bedroom, two bathrooms, two living rooms, one studio, and the discover of tadelakt to decorate and waterproof the bathrooms and kitchen walls.


A residence on the hills

Residences
Concept design, development, technical design, tender documentation, construction to hand-over, plant design, building and safety coordination

Info Arch. Marco Mancuso
Photo © Andrea Rizzolio




Via Po 1 Torino – IT
Via R. Montecuccoli 11 Roma – IT
Fulham Broadway London - UK
Tel. (+39) 011 8127237
info@wauarchitetti.com